Μετά τη νίκη της στο Mystery Box η Μάρλεν είχε την ευκαιρία να αναθέσει στους παίκτες του MasterChefτα υλικά για να φτιάξουν ένα γλυκό.
Οι πιο αδύναμες αποδείχθηκαν η Κατερίνα, η Ντέμη και η Μαριάννα που κλήθηκαν να παλέψουν απόψε για μια θέση στη “χρυσή” δεκάδα του διαγωνισμού. Όταν οι κριτές ρώτησαν τον Γιώργο αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας που κέρδισε, εκείνος προτίμησε να την κρατήσει για μετά την ομαδική δοκιμασία σε περίπτωση που τη χρειαστεί.
«Εγώ προσωπικά και το λέω και το υπογράφω δεν θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσει για εμένα και εάν τη χρησιμοποιούσε θα έλεγα σήμερα στους κριτές ότι δεν μαγειρεύω και αποχωρώ από το παιχνίδι. Δεν θέλω να με σώσει ο Ιούδας» ξεκαθάρισε στην κάμερα η Κατερίνα Λένη.
Με δάκρυα στα μάτια και σχεδόν αποφασισμένη για την τελευταία της μέρα στο παιχνίδι, η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της στην κάμερα: «Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν.
Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά… Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει.
Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς».
Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω. Δεν μπορώ, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά; Έχω φτάσει σε σημείο, ακόμα και μετά το χθεσινό, να λέω “τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο;”. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτόν τον κόσμο»
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.