Σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την Λόρι Λάφλιν!

Σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την Λόρι Λάφλιν!

Η ηθοποιός που έγινε πασίγνωστη από το ρόλο της ως «θεία Μπέκι» στο Full House, κατηγορείται ότι πλήρωσε 500.000 δολάρια για να μπουν οι δύο κόρες της στο πανεπιστήμιο

Loughlin
Εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων ζητά ο ομοσπονδιακός δικαστής από την ηθοποιό Λόρι Λάφλιν για να αφεθεί ελεύθερη. Η ηθοποιός συνελήφθη ως κατηγορούμενη στο σκάνδαλο δωροδοκίας σε αμερικανικά πανεπιστήμια, αφού σύμφωνα με το FBI πλήρωσε 500.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τις σπουδές και των δύο κοριτσιών της.

Η Λόρι Λάφλιν, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως «θεία Μπέκι» στην σειρά Full House (στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο "Τρελή Οικογένεια" και συμπρωταγωνιστής της ήταν ο ελληνικής καταγωγής Τζον Στάμος), παραδόθηκε χθες στις αρχές μαζί με τον επίσης κατηγορούμενο σύζυγό της Μάσιμο Τζιανούλι. Ο σχεδιαστής μόδας Τζιανούλι κατέβαλε την Τρίτη επίσης ένα εκατομμύριο δολάρια ως εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η Λάφλιν εμφανίστηκε με τον δικηγόρο της στο δικαστήριο και δεν είπε τίποτα παρά απάντησε μονολεκτικά "ναι" στις ερωτήσεις του δικαστή.

Εκτός από την καταβολή εγγύησης, στην ηθοποιό επιβλήθηκε περιορισμός εξόδου από τις ηπειρωτικές ΗΠΑ και το Βανκούβερ του Καναδά για επαγγελματικούς λόγους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης