Δανάη Μπεζαντάκου: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην 91χρονη ιστορία του Propeller Club Πειραιά

Δανάη Μπεζαντάκου: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην 91χρονη ιστορία του Propeller Club Πειραιά

Νέα διοίκηση με συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης για την τριετία 2026-2029 – Πρώτη σε ψήφους η Δανάη Μπεζαντάκου<

Δανάη Μπεζαντάκου: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην 91χρονη ιστορία του Propeller Club Πειραιά
Ιστορική σελίδα άνοιξε για το Propeller Club Πειραιά, καθώς για πρώτη φορά στα 91 χρόνια λειτουργίας του μία γυναίκα αναλαμβάνει την προεδρία του ιστορικού ναυτιλιακού οργανισμού. Η Δανάη Μπεζαντάκου εξελέγη πρόεδρος του Club, έχοντας αναδειχθεί πρώτη σε ψήφους στις εκλογές της 29ης Ιουνίου με 414 ψήφους, ενώ η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε κατά την πρώτη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Η νέα πρόεδρος διαδέχεται τον Κωστή Φραγκούλη, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει επί τρεις συνεχόμενες θητείες ως Α΄ Αντιπρόεδρος και Γενική Γραμματέας του Club.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας τριετίας για το Propeller Club Πειραιά, καθώς από τα 16 μέλη του τα 10 έχουν διατελέσει στο παρελθόν Κυβερνήτες, ενώ έξι συμμετέχουν για πρώτη φορά, συνδυάζοντας την εμπειρία με την ανανέωση.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης