Χώρισε η Πάρις Χίλτον: Ο πρώην της ζητάει πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατ. δολ.

Χώρισε η Πάρις Χίλτον: Ο πρώην της ζητάει πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατ. δολ.

Στα χαρακώματα το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι – «Νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο», έλεγε τον περασμένο Ιανουάριο η Πάρις Χίλτον για τον Κρις Ζίλκα

Paris-Hilton_Chris_Zylka
Ένα πυροτέχνημα που έσβησε είναι όπως όλα δείχνουν η σχέση της Πάρις Χίλτον και του Κρις Ζίλκα. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται πλέον στα χαρακώματα και ο λόγος είναι το 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Κρις χτυπημένος από τον έρωτα έκανε πρόταση γάμου στην Πάρις στο ειδυλλιακό και χιονισμένο Άσπεν.

Σύμφωνα με το TMZ o ηθοποιός Κρις Ζίλκα ζητάει πίσω το δαχτυλίδι που είχε χαρίσει στην Πάρις Χίλτον καθώς όπως υποστηρίζει εκείνη του είπε να χωρίσουν. «Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή στις αρχές του μήνα», είπε ανώνυμη πηγή στο JustJared και συνέχισε: «Τα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να φαίνονται πριν από λίγο καιρό».


Paris-Hilton_Chris_Zylka1

 Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Κρις χτυπημένος από τον έρωτα έκανε πρόταση γάμου στην Πάρις στο ειδυλλιακό και χιονισμένο Άσπεν

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η πλευρά του ηθοποιού σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια η Πάρις είναι υποχρεωμένη να του επιστρέψει το πανάκριβο δαχτυλίδι. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε πάρτι των Όσκαρ πριν από 7 χρόνια αλλά ρομαντικά συνδέθηκε πριν από δύο χρόνια και πριν από 10 μήνες είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του.

Τότε η Πάρις Χίλτον ποζάροντας αγκαλιά με τον αγαπημένο της και το διαμαντένιο δαχτυλίδι είχε πει: «Είπα το ναι. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ενθουσιασμένη που θα παντρευτώ την αγάπη της ζωής μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος και η αδερφή ψυχή μου. Τέλειος για εμένα από κάθε άποψη. Τόσο αφοσιωμένος, τόσο πιστός, τόσο δοτικός και τόσο μεγαλόκαρδος. Νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Είσαι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες πως τα παραμύθια ακόμα υπάρχουν».

Κλείσιμο
Η Πάρις Χίλτον δεν έχει αφήσει ούτε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.


Με μία φωτογραφία της ίδιας ντυμένη Μέριλιν Μονρόε, η  Πάρις Χίλτον έγραψε επιβεβαιώνοντας και η ίδια το χωρισμό: «Πιστεύω ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό. Οι άνθρωποι αλλάζουν και έτσι πρέπει να το τελειώσεις. Τα πράγματα πηγαίνουν τόσο λάθος που τα εκτιμάς μόνο όταν πηγαίνουν καλά. Πιστεύεις ψέματα που τελικά μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι μόνο τον εαυτό σου. Και καμιά φορά και τα καλά πράγματα καταρρέουν για να έρθουν τα καλύτερα».

Δείτε βίντεο: Χώρισε η Πάρις Χίλτον: Ο πρώην ζητά πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατ. δολ.
Χώρισε η Πάρις Χίλτον: Ο πρώην ζητά πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατ. δολ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης