Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» εσπευσμένα στο νοσοκομείο

mathew-perry_main01

«Διακριτικότητα» ζητά ο εκπρόσωπός του

Ο ηθοποιός Matthew Perry, γνωστός και ως «Τσάντλερ» απο τα «Φιλαράκια», σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Los Angeles, με σοβαρούς πόνους στο στομάχι και το έντερο. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν τα ξένα Μέσα, ο ηθοποιός έπαθε διάτρηση στομάχου η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από το ιατρικό προσωπικό.

«Ο Matthew είναι ευγνώμων για το ενδιαφέρον και ζητά διακριτικότητα για όσο καιρό διαρκέσει η νοσηλεία του» ανέφερε εκπρόσωπος του ηθοποιού στους δημοσιογράφους η οποίοι συνέδεσαν το γεγονός με τη μάχη που δίνει ο πρωταγωνιστής με το αλκοόλ.

Ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ» από τη διάσημη σειρά «Φιλαράκια» είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη του με τις ουσίες και το αλκοόλ, ενώ είχε δημιουργήσει μια κλινική αποτοξίνωσης, την οποία και έκλεισε το 2016.


«Κυρίως έπινα και αλκοόλ και οπιούχα. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά καλός στο να το κρύβω από τον κύκλο μου. Τελικά κατάλαβα ότι δεν έπειθα κανέναν. Είναι τρομακτικό, αλλά ήμουν ένας πολύ άρρωστος άνθρωπος», είχε αποκαλύψει ο ίδιος το 2013 στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.chandler-1280x768

ΣΧΟΛΙΑ (1)

γνωστος

καμενος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

twilight-duo-home

Το εξωτερικό της κατοικίας είναι ακριβώς ίδιο όπως στις ταινίες, ενώ μέσα υπάρχουν επίσης σε κανονικές διαστάσεις ομοιώματα της Μπέλα Σουάν, του Έντουαρντ Κάλεν και του Τζέικομπ Μπλακ