Ο χορός των λαμπερών τελετών και βραβείων για τη βιομηχανία του Χόλιγουντ ξεκίνησε με τον προάγγελο των Οσκαρ, τις Χρυσές Σφαίρες οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, και αποτέλεσαν το πρώτο μεγάλο γεγονός του 2017.
Η απονομή των βραβείων, αλλά και το κόκκινο χαλί, έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Ανάμεσα στις λαμπερές και σέξι παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις είναι και η Sofia Vergara. Η ηθοποιός, επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα με διαφάνειες, η οποία όπως θα δείτε παρακάτω τόνιζε το πληθωρικό της μπούστο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.