Χρυσές Σφαίρες: Οταν η Μέριλ Στριπ τα «έχωσε» στον Ντόναλντ Τραμπ!

Χρυσές Σφαίρες: Οταν η Μέριλ Στριπ τα «έχωσε» στον Ντόναλντ Τραμπ!

«Μου ράγισε την καρδιά. Ήταν η στιγμή που ο άνθρωπος που ζητούσε να εκλεγεί στην πιο αξιοσέβαστη θέση στη χώρα μας, μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες», είπε αναφερόμενη στον νεοεκλεγέντα Αμερικανό πρόεδρο- Η απάντηση του Τραμπ στην πολυβραβευμένη ηθοποιό

Χρυσές Σφαίρες: Οταν η Μέριλ Στριπ τα «έχωσε» στον Ντόναλντ Τραμπ!
Η πολυβραβευμένη ηθοποιός Μέριλ Στριπ ήταν καλεσμένη στη φετινή τελετή των Χρυσών Σφαιρών για να βραβευτεί για τα 40 χρόνια προσφοράς της στο κινηματογράφο. Η ηθοποιός χρησιμοποίησε το βήμα των βραβείων και επιτέθηκε στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι συγκλονίστηκε από την κίνησή του να μιμηθεί ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Εμφανώς συγκινημένη είπε χαρακτηριστικά
: «Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε. Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή που ο άνθρωπος που ζητούσε να εκλεγεί στην πιο αξιοσέβαστη θέση στη χώρα μας, μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες».

Κλείσιμο
Η 67χρονη Μέριλ Στριπ, τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο: Cecil B. DeMille lifetime achievement award) για την προσφορά της, στις τέχνες.


Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Μέριλ Στριπ


Ο Τραμπ από την πλευρά του δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα λόγια της ηθοποιού την οποία χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, «εραστή της Χίλαρι Κλίντον». Ο Τραμπ που σε 12 μέρες αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του,  σε σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στους «The New York Times» είπε πώς παρ'όλο που δεν είδε την ηθοποιό στην τελετή απονομής των βραβείων, τα λόγια της, δεν τον εξέπληξαν.

Μάλιστα χαρακτήρισε την πολυβραβευμένη ηθοποιό ως «φιλελεύθερο άνθρωπο ταινιών».

Συνέχισε δε την επίθεσή του κατά της Μέριλ Στρίπ μέσω Twitter. «Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, παρότι δεν με γνωρίζει εξαπέλυσε επίθεση εναντίον μου χθες το βράδυ στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Είναι μία υπηρέτρια της Χίλαρι, μία μεγάλη ηττημένη. Για εκατοστή φορά ποτέ δεν ''χλεύασα'' δημοσιογράφο με αναπηρία. Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό! Απλά τον έδειξα  να ''κλαψουρίζει'' όταν άλλαξε τελείως ένα άρθρο που είχε γράψει πριν από 16 χρόνια για να με κάνει να φανώ κακός. Άλλο ένα παράδειγμα της ανεντιμότητας των media», έγραψε ο Τραμπ στις διαδοχικές αναρτήσεις του.














Δείτε βίντεο:
H Μέριλ Στριπ τα «έχωσε» στον Ντόναλντ Τραμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης