Ο Μπραντ Πιτ τον τελευταίο καιρό φαινόταν κουρασμένος και λυπημένος εξαιτίας του εφιαλτικού διαζυγίου με την Αντζελίνα Τζολί. Ο 53χρονος ηθοποιός όμως φαίνεται πως σιγά- σιγά ανακάμπτει και ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό.
Ο ελεύθερος πλέον Μπραντ έδειχνε όμορφος και γοητευτικός κατά την εμφάνισή τους στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Κυριακής.
Μάλιστα ο κολλητός του φίλος Ματ Ντέιμον ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός όταν ανέβηκε στο πόντιουμ. Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Ocean's 11 έδειχνε ανακουφισμένος που ο φίλος του δείχνει να ξεπερνάει το χωρισμό του με την Τζολί.
Κλείσιμο
Ο Πιτ ανέβηκε στη σκηνή για να προλογίσει την ταινία Moonlight, η οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας.
Ο ηθοποιός είπε για την ταινίας: «Η ταινία γεννήθηκε από το θάρρος των ηθοποιών να εκφράσουν τον ανθρωπισμό τους μέσα από τα λάθη και τα παραπτώματά τους. Είναι μεγάλη η ανάγκη για εσωτερική αλλαγή και συγχώρεση».
Τον παλιό καλό του εαυτό φαίνεται πως βρίσκει ο Μπραντ Πιτ μετά το σοκ του εφιαλτικού διαζυγίου με την Αντζελίνα Τζολί
Ο Ματ Ντέιμον δεν σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί τον φίλο του
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.