Η έναρξη του τρίτου κύκλου του επιτυχημένου τάλεντ σόου, «Ελλάδα έχεις
ταλέντο», επιστρέφει και πάλι στις οθόνες στα μέσα Μαρτίου, με
παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και με νέο μέλος, την Ευγενία
Μανωλίδου στη θέση της Ματθίλδης Μαγγίρα στην κριτική επιτροπή.
Η έναρξη του τρίτου κύκλου του επιτυχημένου τάλεντ σόου, «Ελλάδα έχεις ταλέντο», επιστρέφει και πάλι στις οθόνες στα μέσα Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και με νέο μέλος, την Ευγενία Μανωλίδου στη θέση της Ματθίλδης Μαγγίρα στην κριτική επιτροπή.
Σύμφωνα με ανακοινώσεις του σταθμού, οι υποψηφιότητες είναι πολύ περισσότερες από κάθε άλλη φορά, και αυτή την περίοδο οι κριτές επιλέγουν τους κατάλληλους από την Αθήνα.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»