Η Κιμ Καρντάσιαν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται στο Παρίσι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, και με τα τερτίπια της έχει ξεσηκώσει τους παπαράτσι.
Τι να πρωτο-αναφέρουμε! Τη ριζική αλλαγή στο μαλλί; Ή το απίστευτο χούφτωμα, από τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ, έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν;
Κλείσιμο
Η Κιμ θέλει να τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και τα καταφέρνει μια χαρά. Το νέο της «κόλπο» είναι πάλι ένα συζυγικό χούφτωμα στα πιο διάσημα οπίσθια, που η ίδια ανέβασε στο instagram. Οπως φαίνεται έχει γίνει σύστημα από το ζευγάρι, αλλά και οι θαυμαστές τους δεν το έχουν βαρεθεί.
Η τηλεπερσόνα, πήγε και στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας, τόνισε το ντεκολτέ της και τράβηξε φωτογραφίες με τα μοντέλα! Φυσικά χούφτωμα, ντεκολτέ και μοντέλα κάνουν σήμερα το γύρο του διαδικτύου.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.