Κιμ Καρντάσιαν: Η Μαντόνα με ενέπνευσε για την αλλαγή στα μαλλιά μου

Κιμ Καρντάσιαν: Η Μαντόνα με ενέπνευσε για την αλλαγή στα μαλλιά μου

Είχα την φωτογραφία της αποθηκευμένη στον υπολογιστή μου 

Κιμ Καρντάσιαν: Η Μαντόνα με ενέπνευσε για την αλλαγή στα μαλλιά μου
Έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην επίδειξη μόδας του οίκου Balmain μιας και αποκαλύφθηκε η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει βάφοντας ξανθά τα μαλλιά της.

Οι απόψεις όμως διίστανται για την Κim Kardashian αφού άλλοι θεωρούν ότι της πάει το νέο χρώμα και άλλοι πιστεύουν πως είναι αρκετά extreme το νέο της λουκ με αποτέλεσμα το τρολάρισμα στο διαδίκτυο -όπου οι χρήστες την παρομοίασαν με γνωστά πρόσωπα- να είναι αναπόφευκτο.



Ωστόσο λίγες ημέρες μετά την πρώτη... κρυάδα που πήραν οι φανατικοί θαυμαστές της η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της. 
Κλείσιμο

«Πάντα είχα την εικόνα της Μαντόνα με τα πλατινέ μαλλιά αποθηκευμένη σε φάκελο του υπολογιστή μου και περίμενε για αρκετό καιρό μέχρι να δοκιμάσω αυτό το λουκ», είπε και συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι».

Η Kim Kardashian εξήγησε ακόμη πως «ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής». 

Τα όσα είπε η ριάλιτι σταρ είναι αναμφίβολα φιλοφρονήσεις προς τη Μαντόνα που την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως ο σύζυγός της Kanye West είναι η μαύρη Μαντόνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης