Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Στο γάμο μου το 2007 στη Μύκονο είχα καλέσει τους πάντες

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Στο γάμο μου το 2007 στη Μύκονο είχα καλέσει τους πάντες

«Μου λείπει πολύ το θέατρο, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, η καθημερινότητά μου στην Ελλάδα και θέλω να γυρίσω - και θα γυρίσω!»

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Στο γάμο μου το 2007 στη Μύκονο είχα καλέσει τους πάντες
Για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από τρία χρόνια διαμονής στο Ντουμπάι, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για την ίδια μίλησε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε μεσημεριανή εκπομπή.
 
«Μου λείπει πολύ το θέατρο, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, η καθημερινότητά μου στην Ελλάδα και θέλω να γυρίσω - και θα γυρίσω!», δήλωσε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, στην εκπομπή «Μίλα».

Αναφερόμενη στα όσα έχουν ακουστεί ή γραφτεί για εκείνη, είπε: «Πιο πολύ μου τα "έχωναν" γιατί δεν φιλτράρω αυτά που λέω ή κάνω. Μάλλον επειδή δεν κρύβομαι σαν κάτι άλλους... Ο άνθρωπος πρέπει να είναι αυθεντικός και να μην κρύβει κανένα κομμάτι της προσωπικότητάς του».
 
Στη συνέχεια η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον πολυτελή γάμο της και το πάρτι που ακολούθησε, στη Μύκονο, το 2007, που είχαν συζητηθεί έντονα και είχαν γίνει αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια: «Εγώ είχα κάνει ένα πάρτι για τον γάμο μου με 1.500 άτομα. Είχα καλέσει τους πάντες, ήταν στην πραγματικότητα ένας ανοιχτός γάμος. Αυτό που χάρηκα είναι ότι ακόμα και σήμερα, μετά από επτά χρόνια, έρχονται άνθρωποι που δεν γνωρίζω και μου λένε "πόσο ωραία πέρασα στον γάμο σου". Και επίσης αυτό που χάρηκα, επειδή πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι είχαν επιλέξει να μην έρθουν στον γάμο λόγω του Star -γιατί ήταν πολύ αρνητικά τα σχόλια τότε και ίσως αυτό ήταν κακό για την εικόνα τους- μετά ήρθαν και μου ζήτησαν συγγνώμη, γιατί έμαθαν πόσο ωραία περάσαμε. Αυτό για μένα είναι μεγάλη επιβράβευση γιατί όταν κάνεις κάτι αυθόρμητα και πηγαία, μετά η αλήθεια λάμπει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης