Οικογενειακές φωτογραφίες από τα παλιά ανάρτησε η Κρις Τζένερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.
Η 70χρονη τηλεπερσόνα έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και παρουσίασε στους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από το πώς πέρναγε μαζί με την οικογένειά της τη συγκεκριμένη γιορτή.
Σε αυτές, οι ανήλικες τότε κόρες της ποζάρουν, κρατώντας άλλοτε λούτρινα λαγουδάκια και άλλοτε καλαθάκια με χρωματιστά αυγά, ενώ απαθανατίζονται με τη μητέρα τους και τον εκλιπόντα πατέρα τους, Ρόμπερτ Καρντάσιαν. «Καλό Πάσχα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κρις Τζένερ, στέλνοντας τις ευχές της στους θαυμαστές της.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.