Η Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύεται τη σύντροφό της, Ντίλαν Μέγιερ

Η Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύεται τη σύντροφό της, Ντίλαν Μέγιερ

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τις προάλλες πως έχει προχωρήσει και σε κρυοσυντήρηση ωαρίων

Kristen_Stewart_Dylan_Meyer
Η Κρίστεν Στιούαρτ και η αρραβωνιαστικιά της, Ντίλαν Μέγιερ, ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στο Us Weekly πως ο γάμος τους «θα είναι κάτι μικρό και οικείο, με σκοπό να φέρει κοντά φίλους για μια γιορτή».

Η ηθοποιός και η σύντροφός της είναι μαζί από το 2019, ενώ δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν.

«Βρίσκονται σε μία εξαιρετική σχέση. Υποστηρίζουν πολύ η μία την άλλην και περνούν όλο τον χρόνο τους μαζί όταν δεν εργάζονται» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η Στιούαρτ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν μπορούσε να περιμένει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της. Τον Νοέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια μιας άλλης συνέντευξης στο «Howard Stern», η Στιούαρτ αποκάλυψε ότι η Μέγιερ της έκανε την πρόταση. «Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε οπωσδήποτε. Ήθελα να μου κάνουν πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι ξεκάθαρα έδειξα τι ήθελα και εκείνη το πέτυχε. Παντρευόμαστε, αυτό συμβαίνει» είχε αποκαλύψει τότε.
stewart_main
Έχουν προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων
Τις προάλλες η 33χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Not Skinny But Not Fat» και αναφέρθηκε στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων, την οποία ακολούθησαν, τόσο εκείνη, όσο και η σύντροφός της. «Έχουμε κάνει διάφορα πράγματα όπως το να καταψύξουμε τα ωάριά μας και άλλα τέτοια. Έτσι, όταν το θελήσουμε, θα μπορούμε να το αποκτήσουμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο, η Στιούαρτ είπε: «Δεν ξέρω πώς θα είναι η οικογένειά μου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσω παιδιά. Και επίσης, σύντομα κάποια στιγμή θα πω "θέλω να κάνω ένα παιδί". Θέλω πραγματικά να συμβεί αυτό».

Τέλος, σχετικά με το κομμάτι της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός τόνισε ότι: «Δεν φοβάμαι να μείνω έγκυος. Δεν φοβάμαι να κάνω παιδί, αλλά φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό, που είναι τρελό».
Κλείσιμο
Stewart_Dylan1
Η σχέση τους
Η Στιούαρτ και η Μέγιερ έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2019, αν και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας το 2013. Τον Νοέμβριο του 2019, ενώ εμφανίστηκε στο «Howard Stern Show», η Στιούαρτ αποκάλυψε ότι μόλις έξι χρόνια αργότερα το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού φίλου. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι της είπε «σε αγαπώ» μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους, αλλά και την επιθυμία τους από την αρχή να παντρευτούν.

«Τη γνώρισα πριν από χρόνια σε μια ταινία και είχα να τη δω περίπου δύο χρόνια. Και τότε είχε μόλις έρθει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της και είπα: "Πού ήσουν και πώς δεν σε ήξερα;" Την ημέρα που τη γνώρισα όλα τα "στοιχήματα" ακυρώθηκαν» είχε περιγράψει παλαιότερα η Στιούαρτ.

Φωτογραφία άρθρου: Associated Press

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια στην Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Στα άδυτα της Προεδρικής Φρουράς: Το σχολείο των 6 εβδομάδων, η ευζωνική ακινησία και τα ζευγάρια

Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες και για τον βιασμό της 12χρονης - Αθώα η μητέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης