«Όργιο» φημών για τα αίτια θανάτου της Amy Winehouse

«Όργιο» φημών για τα αίτια θανάτου της Amy Winehouse

Επισήμως, παραμένουν αδιευκρίνιστα - Τα βρετανικά ταμπλόιντ, ωστόσο, γράφουν για μοιραίο «κοκτέιλ» ναρκωτικών και αλκοόλ

«Όργιο» φημών για τα αίτια θανάτου της Amy Winehouse
«Αδιευκρίνιστα» παραμένουν, επισήμως, τα άιτια του θανάτου της 27χρονης Βρετανίδας τραγουδίστριας Amy Winehouse, η οποία βρέθηκε νεκρή, το απόγευμα του Σαββάτου, στο διαμέρισμά της στο Κάμντεν του Λονδίνου.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ, οι εικασίες γύρω από τα αίτια του θανάτου της δίνουν και παίρνουν και από το «γαιτανάκι» των αποκαλύψεβν δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Κλείσιμο
Την ώρα, λοιπόν, που η βρετανική αστυνομία υπογραμμίζει, αναφερόμενη σε πληροφορίες που έκαναν λόγο για πιθανό θάνατο της τραγουδίστριας από τη λήψη υπερβολικής δόσης, ότι "ακόμη δεν έχει γίνει καμία ιατροδικαστική εξέταση και ότι δεν είναι αρμόζον να γίνονται εικασίες όσον αφορά τα αίτια θανάτου της", οι πρώτες πληροφορίες στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν να υποστηρίζουν το προφανές: ότι ο θάνατός της προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο μπροστά από το σπίτι της αδικοχαμένης σταρ, στο Κάμντεν του Λονδίνου. Ο πατέρας της, Μιτς, επιστρέφει εκτάκτως από τη Νέα Υόρκη, όπου θα έδινε συναυλία τη Δευτέρα.

Το περιοδικό People γράφει, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ότι η εκλιπούσα εθεάθη την περασμένη Παρασκευή να συναλλάσσεται με έναν «ντίλερ» στην περιοχή του Κάμντεν, από τον οποίο φέρεται να αγόρασε ναρκωτικά. Ως αιτία του θανάτου της αναφέρεται ένα μοιραίο «κοκτέιλ» από κοκαΐνη, «έκστασι» και κεταμίνη. Παράλληλα, σημειώνεται το χρόνιο πρόβλημά της με το αλκοόλ, το οποίο, σε συνδυασμό με τα ναρκωτικά, μπορεί να επιτάχυνε τη διαδικασία του θανάτου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «η Amy φαινόταν αποφασισμένη να κάνει ένα μεγάλο... πάρτι στο διαμέρισμά της, γι' αυτό και βρισκόταν στους δρόμους του Κάμντεν το απόγευμα της Παρασκευής». Και άλλη πηγή από την περιοχή, μάλιστα, δηλώνει ότι την είδε να αγοράζει κοκαΐνη από έναν πολύ γνωστό «έμπορο» της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, φίλοι της εκλιπούσας δηλώνουν στην εφημερίδα Sunday Mirror ότι αιτία του θανάτου της ήταν ένα «χαλασμένο» χάπι «έκστασι», σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Προσθέτουν μάλιστα ότι η άτυχη τραγουδίστρια έπασχε από εμφύσημα. Χαρακτηριστικά, ένας φίλους της δηλώνει: «Δεν είχε πρόβλημα με την κοκαΐνη, μπορούσε να κάνει τεράστιες ποσότητες και να μην καταλαβαίνει τίποτα. Αυτό που την σκότωσε ήταν ένα "σκάρτο" χάπι».

Όποια κι αν ήταν η αιτία του θανάτου της, πάντως, αυτό δεν εμπόδισε εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές της να βρεθούν, εμφανώς συγκινημένοι, έξω από την κατοικία της, στο βόρειο Λονδίνο, και να αφήσουν στο έδαφος λουλούδια, κιθάρες, κεριά, γράμματα, αλκοόλ, τσιγάρα και φωτογραφίες της, δείχνοντας με τον τρόπο τους ότι δεν θα την ξεχάσουν ποτέ...

Ο πατέρας της τραγουδίστριας και η μητέρα της δήλωσαν από κοινού: «Η οικογένειά μας από την απώλεια της Amy έχασε κυριολεκτικά την περιουσία της. Ήταν η Amy όμορφη κόρη, αδελφή, ανιψιά. Αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στις ζωές μας». Παράλληλα, η πενθούσα οικογένεια ζήτησε «σεβασμό της ιδιωτικής ζωής» της.

Η Metropolis Music, στην ανακοίνωσή της, γράφει ότι «αγωνίζεται να συνειδητοποιήσει πώς έχασε για πάντα την ακριβή φίλη, τη συνάδελφο, αυτό το πιο εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο».

Τραγική και ίσως καθοριστική φιγούρα στη ζωή της Amy Winehouse υπήρξε ο 34χρονος φίλος της και σκηνοθέτης, Reg Traviss, με τον οποίο χώρισαν τον περασμένο μήνα, λίγο πριν η 27χρονη καλλιτέχνης εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ. Κοινοί τους φίλοι αναφέρουν ότι η Amy ήταν απαρηγόρητη, καθώς και ότι ο Reg είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να την βοηθήσει να «ξεμπλέξει» από το ποτό και τα ναρκωτικά, αλλά είχε κουραστεί να την βλέπει να παλεύει χωρίς αποτέλεσμα με τους εσωτερικούς δαίμονές της...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης