Η Jennifer Aniston όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Jennifer Aniston όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Jennifer Aniston αποφάσισε να ξεφορτωθεί μερικά ρούχα και να εμφανιστεί πιο σέξι από ποτέ στη νέα της ταινίας Horrible Bosses

Η Jennifer Aniston όπως δεν την έχουμε ξαναδεί
Άκρως αποκαλυπτική εμφανίζεται η Jennifer Anniston στη νέα της ταινία «Horrible Bosses», για να μην σας πούμε ότι τα πέταξε όλα έξω, κανονικά!

Στα τελευταία καρέ που βγήκαν στη δημοσιότητα η γνωστή ηθοποιός φορά μία στολή γιατρού, χωρίς τίποτε άλλο από μέσα, κρατώντας μόνο ένα δαντελένιο ιβουάρ εσώρουχο. Το σοκολατένιο κορμί της 42χρονης σταρ σε πρώτη θέα δείχνει άψογο και αποκαλύπτει όλο τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο της, διαφημίζοντας το έργο με τον καλύτερο και πιο «έξυπνο» τρόπο.

Και όλα αυτά συμβαίνουν για να σαγηνεύσει, σύμφωνα με το σενάριο, τον εργαζόμενό της, Dale Arbus.Ο ηθοποιός Charlie Day υποδύεται τον βοηθό οδοντίατρο του αφεντικού Jennifer που περνά τα πάνδεινα από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις μιας πανέμορφης γιατρού.

Κλείσιμο
Στο FOX411’s Pop Tarts column η Anniston παραδέχεται ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενη που υποδύεται αυτό τον ρόλο και ισχυρίζεται μάλιστα ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας μια πιο kinky πλευρά.

«Το λάτρεψα το σενάριο αυτό και θεωρώ πως είναι μια ιδέα με την οποία μπορεί να ταυτιστεί κανείς παγκοσμίως. Παίρνοντας, πάντα ως δεδομένο ότι έχει ένα αφεντικό που είναι λίγο… δύστροπο. Τη λάτρεψα τη Τζούλια. Όλα στα γυρίσματα κυλούσαν γρήγορα και ευχάριστα.

Η αγαπημένη ηθοποιός παρά την απήχηση που έχει στο κοινό και το υψηλό κασέ που την ανεβάζει ψηλά στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους, αποφάσισε να εγκαταλείψει μετά από τις τρεις τελευταίες ταινίες που ετοιμάζει να αποσυρθεί για λίγο και να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στον μεγάλο της έρωτα.

Ποιος θα μας το έλεγε ότι θα ερχόταν μια ημέρα ο Justin Theroux και θα μας το έκλεβε το κορίτσι… 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης