Σάμιουελ Τζάκσον: Διαφωνεί με τα σχόλια του Κουέντιν Ταραντίνο για τη Marvel - «Για τι πράγμα μιλάμε;»

Σάμιουελ Τζάκσον: Διαφωνεί με τα σχόλια του Κουέντιν Ταραντίνο για τη Marvel - «Για τι πράγμα μιλάμε;»

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Nick Fury απάντησε στον σκηνοθέτη που τα «έβαλε» με τον κινηματογραφικό κολοσσό

Jackson-Tarantino
Αν και ο Σάμιουελ Τζάκσον πρωταγωνιστεί σε αρκετές από τις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, φαίνεται να στέκεται απέναντι στις απόψεις του διάσημου σκηνοθέτη για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ο Τζάκσον έχει παίξει στα «Pulp Fiction», «Hateful Eight» και «Django Unchained» με ρόλους που έχουν αφήσει έντονο το αποτύπωμά τους. Παράλληλα εδώ και πάνω από μία δεκαετία συμμετέχει και στις ταινίες της Marvel, ενσαρκώνοντας τον Nick Fury.

O 73χρονος Χολιγουντιανός αστέρας βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «The View» και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ταραντίνο, πως οι ταινίες της Marvel, έχουν πιάσει τόσο «χώρο» στο Χόλιγουντ, που πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τίποτε άλλο. Μεταξύ άλλων ο διάσημος σκηνοθέτης τόνισε ότι η πενία Χολιγουντιανών σταρ, είναι αποτέλεσμα των ταινιών του κινηματογραφικού κολοσσού. Ο θρυλικός Kill Bill, με τη σειρά του διαφώνησε σθεναρά με την παραπάνω τοποθέτηση και δεν συμφώνησε στα όσα σημαίνει για τον Κουεντίν Ταραντίνο, η φράση αστέρας του Χόλιγουντ.

«Χρειάζεται ένας ηθοποιός για να υποδυθεί αυτούς τους συγκεκριμένους χαρακτήρες, και το κριτήριο του κινηματογραφικού σταρ ήταν πάντα, πόσοι κώλοι θα καθίσουν στις θέσεις τους. Για τι πράγμα μιλάμε; Δεν είναι μεγάλη διαμάχη για μένα να ξέρω ότι προφανώς αυτοί οι ηθοποιοί είναι κινηματογραφικοί αστέρες. Ο Chadwick Boseman είναι ο Black Panther. Δεν μπορείς να το αντικρούσεις αυτό και είναι κινηματογραφικός σταρ» είπε χαρακτηριστικά ο Τζάκσον παραθέτοντας τον δικό του ορισμό επί του θέματος.
Οι δηλώσεις του Κουεντίν Ταραντίνο
Κλείσιμο
Ο Κουέντιν Ταραντίνο, όπως τόνισε, θεωρεί πως δεν υπάρχουν πια κινηματογραφικοί αστέρες, λόγω της... Marvel. Οι ταινίες με τους υπερήρωες δεν φαίνεται να αρέσουν ιδιαίτερα στον διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος θεωρεί πως το Χόλιγουντ υφίσταται πλέον μια «Marveloποίηση».

«Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έγιναν διάσημοι, επειδή έπαιξαν αυτούς τους χαρακτήρες. Αλλά δεν είναι αστέρες του κινηματογράφου. O Captain America είναι ο σταρ ή ο Thor. Όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται»  είπε σε συνέντευξη του στο podcast «2 Bears, 1 Cave».

Quentin Tarantino Thinks Marvel Actors Aren’t Stars - 2 Bears, 1 Cave Highlight

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως τον ενοχλεί που οι ηθοποιοί γίνονται σταρ απλά και μόνο επειδή συμμετέχουν σε αυτό το francise: «Ο Captain America ναι, είναι σταρ. Ο Κρις Έβανς όχι. Δεν τους υποτιμώ, αλλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Marvelοποίησης των ταινιών του Χόλιγουντ», δήλωσε.

Όπως είπε, κάποτε ήταν κι εκείνος φαν του franchise, όμως με τα χρόνια, βρήκε ενδιαφέρον σε άλλες ταινίεςQ «Δεν υπάρχει πραγματικά πολύς χώρος για τίποτα άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημά μου», ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε επίσης πως δεν πρόκειται να αναλάβει ποτέ μια τέτοια ταινία. «Πρέπει να είσαι μισθωτός για να το κάνεις αυτό κι εγώ δεν είμαι. Δεν ψάχνω δουλειά», ανέφερε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ... έκοψε τον Κάνιε Γουέστ από το Twitter λίγες ημέρες αφότου επανήλθε

Πέθανε ο Ιάπωνας κανίβαλος Ισέι Σαγκάουα που σκότωσε και έφαγε μια φοιτήτρια «ως έκφραση αγάπης»!

76χρονος έπεσε θύμα ληστείας στη Ρόδο από γυναίκα που έκανε ωτοστόπ - Του πήρε 2.500 ευρώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης