Η 42χρονη ηθοποιός που φαίνεται να μην είναι τυχερή στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε μετά τον χωρισμό της από τον Τζον Μάγιερ το 2008, να συγκατοικήσει με τον νέο της σύντροφο, Τζάστιν Θερού
Η 42χρονη ηθοποιός που φαίνεται να μην είναι τυχερή στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε μετά τον χωρισμό της από τον Τζον Μάγιερ το 2008, να συγκατοικήσει με τον νέο της σύντροφο, Τζάστιν Θερού. Αυτό δεν ευχαρίστησε και τόσο την πρώην σύντροφο του 38χρονου Τζάστιν, τη σχεδιάστρια Χάιντι Μπίβενς, καθώς ήταν ζευγάρι για 14 χρόνια ενώ τα τελευταία 6 χρόνια συγκατοικούσαν στο διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη. Φήμες θέλουν την πρώην σχέση του Θέρου να αισθάνεται πολύ αδικημένη από την τροπή των γεγονότων ενώ η εκπρόσωπος της σχεδιάστριας επιβεβαίωσε το γεγονός της μετακόμισής της κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.