Κάρα Ντελεβίν: Ομοφυλόφιλη, επαναστάτρια και... ερωτευμένη - «Σταμάτησα το κρυφτό και αγαπώ όποιον θέλω»

Κάρα Ντελεβίν: Ομοφυλόφιλη, επαναστάτρια και... ερωτευμένη - «Σταμάτησα το κρυφτό και αγαπώ όποιον θέλω»

Η 29χρονη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στα δικαιώματα των γυναικών και της LGBTQ κοινότητας, που συχνά καταπατώνται - Δείτε τη γυμνή φωτογράφισή της στη Vogue

delevigne-arthro
Με αφορμή τον μήνα του Pride, η Κάρα Ντελεβίν παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε τόσο για την σεξουαλική της ταυτότητα, την LGBTQ κοινότητα, αλλά και τα δικαιώματά της.

Πρόκειται για μια από τις γυναίκες της παγκόσμιας showbiz που έχουν υποστηρίξει με σθένος τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και μάλιστα, ήταν από τις πρώτες celebrities που μίλησαν ανοιχτά για τις προτιμήσεις τους.

Δεδομένου λοιπόν, του νέου νόμου που ακυρώνει το δικαίωμα των γυναικών στις ΗΠΑ να κάνουν άμβλωση, η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και μίλησε για τη γυναικεία φύση, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στο κοινό της, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να στηρίζει η κοινωνία τα δικαιώματα των γυναικών.


«Τόσο τα δικαιώματα των τρανς, όσο και τα δικαιώματα των γυναικών, είναι όλα τους ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν είμαστε μέρη αυτής της κοινότητας. Είναι υπόθεση όλων να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου», ανέφερε αρχικά η Κάρα Ντελεβίν.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πρέπει να σταματήσει αυτή η «εκπροσώπηση» που ισχύει στη βιομηχανία της μόδας, αλλά και στον κόσμο γενικότερα και ο κόσμος να πάψει να «έχει την ανάγκη» να βλέπει ανθρώπους ίδιους με εκείνον. Μόνο έτσι, η κοινωνία θα αποδεχτεί τη διαφορετικότητα.

Κλείσιμο
«Οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπους που τους μοιάζουν. Εγώ μεγαλώνοντας δεν έβλεπα γύρω μου άτομα σαν κι εμένα. Αποφάσισα λοιπόν, ότι πρέπει να σταματήσω να νιώθω ντροπή και να με αγαπήσω. Έτσι έμαθα γενικότερα, πως η αγάπη είναι αγάπη και ο καθένας λοιπόν, μπορεί να αγαπάει όποιον θέλει», δήλωσε αναφορικά με τις δικές της σεξουαλικές προτιμήσεις.

Όπως είπε στη συνέχεια, νιώθει μεγάλη χαρά που κατάφερε τουλάχιστον, να γίνει η ίδια ένας από τους ανθρώπους που εκπροσωπούν μια ομάδα. Στην περίπτωσή της αναφέρεται στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Ωστόσο, η ίδια αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που δεν χρειάστηκε να κάνει δημόσια κάποια.. «αποκάλυψη». Απλώς, άφησε τον εαυτό της ελεύθερο.


«Ποτέ δεν αποκαλύφθηκα πραγματικά. Απλώς αποφάσισα πως σταματάω το κρυφτό και δεν ντρέπομαι ούτε για το ποιον αγαπώ, αλλά ούτε και για το ποια είμαι. Για εμένα ήταν περισσότερο μια κατάσταση που έπρεπε να πείσω τον κόσμο. Να του πω "αγαπήστε την αγάπη, μόνο έτσι μπορούμε να αγαπάμε πραγματικά, όποιον θέλουμε"», δήλωσε η 29χρονη.

Η συνέντευξή της έρχεται έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της νέας της σχέσης. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο εθεάθη στο Πόρτοφινο της Ιταλίας να ανταλλάσσει δημόσια φιλιά με το νέο της κορίτσι, τη Μίνκε.

Πρόκειται για μια 31χρονη τραγουδίστρια, με πολύ διακριτική παρουσία στα social media. Οι δυο τους απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο ιταλικό θέρετρο και πηγές που τις είδαν μαζί ανέφεραν σε ξένα δημοσιεύματα πως φαίνονταν πολύ ευτυχισμένες.


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Κιμούλης κατά Ζέτας Δούκα και Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών: «Με βάλατε στην ίδια μοίρα με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»

Δίκη ντράμερ: «Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί» είπε ο πατέρας της ανήλικης

Υπόθεση Μπίκα: Τα ψέματα της Γεωργίας άντεξαν έξι μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης