Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το απωθημένο του να παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.
Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο περιοδικό MyTv και ανέφερε αρχικά: «Μου έχει κοστίσει λιγάκι το ότι ας πούμε ενώ έχω παίξει αρχαίο δράμα επί τέσσερα χρόνια, έχω παίξει στη Ρουμανία, στη Τουρκία, που σκηνοθετούσα και έπαιζα ο ίδιος, στην Αλβανία και πολλά άλλα που έχω κάνει, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο. Ως θεατής έχω πάει μόνο».
Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ίδιος δεν το έχει επιδιώξει ποτέ, καθώς περιμένει να του κάνουν πρόταση.
«Έχω ένα θέμα. Θέλω να με ζητούν οι άλλοι, δεν ζητάω εγώ. Νομίζω ότι αν με θέλει κάποιος σκηνοθέτης, εδώ είμαι. Ξέρετε κάτι, ανήκω σε μια γενιά μετά τη Χούντα, που με θεωρούσαν λίγο τηλεοπτικό. Αυτό ήταν μέγα λάθος. Πράγματι έχω αγαπήσει για παράδειγμα τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά", αλλά και άλλα σίριαλ, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν καθημερινά. Έκανα όμως θέατρο», σημείωσε.
Τέλος, ρωτήθηκε αν του κόστισε το γεγονός ότι κάποιοι τον θεωρούν κυρίως τηλεοπτικό ηθοποιό. «Μου κόστισε. Ενώ έχω παίξει τουλάχιστον 80 ρόλους και έχω σκηνοθετήσει 45 – 50 έργα. Το άλλο μου παράπονο είναι ότι με θεωρούν έναν σοφό, ότι διανοούμαι. Δεν βλέπουν το χιούμορ που υπάρχει πίσω από αυτό. Όλα τα θεωρώ μια τεράστια φάρσα και αυτή τη γωνίτσα του εαυτού μου δεν την έχουν πάρει χαμπάρι οι εκάστοτε σκηνοθέτες», είπε κλείνοντας.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco