Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της ότι δεν έχει καμία κόντρα με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά την Ελένη Μενεγάκη.
«Δεν υπάρχει beef με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Το είδα αυτό που είπε αλλά δεν επικοινώνησα μετά με τη Δανάη. Κανένα beef δεν υπάρχει. Όντως στις αρχές της σεζόν, πριν εγώ ακόμα κανονίσω κάτι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης λίγο πιο μετά, και είχα πει ότι ευχαρίστως να το βλέπαμε. Από όταν ξεκίνησα, δεν έγινε κάποια επικοινωνία από πλευράς τους» ξεκαθάρισε στο «Breakfast@Star» για τη Δανάη Μπάρκα η Ιωάννα Μαλέσκου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xuhjzhaedt)
Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεταξύ τους σύγκριση, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Νομίζω για οποιονδήποτε, το να θέλεις να τον παρουσιάσεις, να τον προορίζεις με κάποιο σκοπό, να αντικαταστήσει έστω και γενικά και αόριστα, έναν άλλο άνθρωπο που τηλεοπτικά είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι λάθος. Εγώ δε θα το άφηνα ποτέ αυτό για τον εαυτό μου να γίνει, πράγμα το οποίο φάνηκε, και ίσως γι’ αυτό να με στεναχωρούσε περισσότερο αυτή η σκιά που ένιωθα να με ακολουθεί, το ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν προς τα έξω, ότι προσπαθώ να μιμηθώ και θέλω να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη».
Τέλος, είπε: «Θα πήγαινα με πάρα πολλή χαρά καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά δε πάω ποτέ ακάλεστη πουθενά. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε προσωπικό επίπεδο από την πλευρά της οικογένειας, βλέπω ότι έχει χτίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα παιδιά, τη ζωή της και βρίσκει προσωπικό χρόνο για εκείνη. Από την άλλη, όλα αυτά τα χρόνια έχει μια αδιάλυτη παρουσία, επιτυχημένη, με όλο αυτό που έχει χτίσει και καταφέρει γύρω από το όνομά της.
Σε προσωπικό επίπεδο, δεν την έχω γνωρίσει για να την ξέρω. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τη γνωρίσω, αλλά δε θα επιδίωκα κάτι. Τη σέβομαι. Δε ξέρω εκείνη τι γνώμη έχει για μένα με τόσα που έχει ακούσει».
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco