Άντζελα Γκερέκου: Το βίντεο που δημοσίευσε για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
Ο αείμνηστος τραγουδιστής ερμηνεύει το «Μπορεί» σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην πίστα
Δύο χρόνια συμπληρωθεί από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε ένα βίντεο από μία live εμφάνισή του, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος μάγευε και συγκινούσε με την ερμηνεία του τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.
Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο μια από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες, το «Μπορεί» (σε στίχους του Μίμη Θειόπουλου και μουσική του Τόλη Βοσκόπουλου) και η πίστα είναι γεμάτη λουλούδια.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!