Ο παίκτης κατηγορήθηκε χθες από τη συμπαίκτριά του ότι φτιάχνει υποομάδες και την έχει αποκλείσει από τους υπόλοιπους.
«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι, είδα ότι είναι σε μια υποομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα, παίρνει πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στην υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqhrr50icqix)
Στη συνέχεια, τόνισε πως η παίκτρια προσπαθεί πλέον να πλησιάσει εκείνον και την παρέα του, καθώς η δική της δεν την αντέχει.
«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει, για λόγους που είναι πολλοί και ξαφνικά, θέλει να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι σίγουρα είναι επικίνδυνο άτομο, γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω μαζί της, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα. Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά ότι σε έχουμε αποκλείσει για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;», συμπλήρωσε στην κάμερα του Survivor All Star.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.