Survivor All Star: Τα δάκρυα της Αφροδίτης Σκαφίδα - «Νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου»

Survivor All Star: Τα δάκρυα της Αφροδίτης Σκαφίδα - «Νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου»

Η παίκτρια των Διασήμων θεωρεί πως έχει «αποκλειστεί» από κάποια άτομα της ομάδας της -  «Έτρωγαν καρύδες επιδεικτικά μπροστά μου, χωρίς να τις μοιράζονται» ανέφερε

survivor-all-star__9_
Η Αφροδίτη Σκαφίδα νιώθει πως έχει αποκλειστεί από την ομάδα της και αυτό της ρίχνει την ψυχολογία στο Survivor All Star.

Η αθλήτρια και παίκτρια των Κόκκινων φαίνεται πως δεν τα πάει καλά με όλους, με τον Κόρομι και τον Κατσούλη να ξεκινούν την αντιπαλότητα μαζί της κι εκείνη να νιώθει αποκλεισμένη.

«Νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε ότι απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνητική ενέργεια. Την επόμενη ημέρα υπήρχε ένα σχοινί και μου λέει υπάρχουν διόδια κι όπως θέλει να περάσει, πρέπει να έχει πάρει άδεια», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor All Star.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqhoeqethfr5)

«Το αποκορύφωμα ήταν χθες που μου είπε τι έγινε; Δεν κάνεις παρέα πια με τους άλλους; Με τον Στάθη, τον Νίκο και τον Σπύρο. Του λέω εγώ κάνω παρέα με όλους κι είναι στο μυαλό σου. Το χειρότερο είναι ότι μοίραζαν καρύδες ο ένας στον άλλο κι έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου, χωρίς να τις μοιράζονται. Έφυγα με ένα τσεκούρι μόνη μου στο δάσος κι έψαχνα καρύδες. Δεν έχω ανάγκη κανέναν να με ταΐσει. Δεν τους έχω κάνει κάτι και νιώθω πως υπάρχει μια έχθρα απέναντί μου χωρίς λόγο», συνέχισε.

Κλείσιμο
Στο τέλος, η Αφροδίτη Σκαφιδά κάθισε με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα, με τους οποίους και έχει έρθει πιο κοντά και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας τους για όσα έχουν συμβεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Η τραγωδία μόλις άρχισε στην Τουρκία - Οργή κατά Ερντογάν για τους «φιλικούς εργολάβους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης