Η γνωστή εκρηκτική Άννα Μαρία επέστρεψε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφούκαι αυτή τη φορά σε ένα νέο παραλήρημα δεν σταμάτησε να τα… χώνει στον Χρήστο Βαρουξή.
Η Άννα Μαρία ήταν φανερά ενοχλημένη με τον Χρήστο Βαρουξή δεν δίστασε να του το πει αλλά να του βάλει και τις φωνές: «Δεν χρειάζεται να λέμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά, σπιουνιά. Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί πήγες και είπες στον Πυργίδη αυτό που σου εμπιστεύτηκε ο Γρηγόρης; Είσαι απαράδεκτος. Ό,τι έκανε η Ραμόνα το κάνεις κι εσύ. Άντε γεια. Κι εμένα με ψήφισε αυτός, τι έπρεπε; Να τον μισήσω; Χρήστο σε τρώει ο κ@λ@ς σου. Επηρεάστηκες πάρα πολύ από τη Ραμόνα και πας από το κακό στο χειρότερο. Φύγε από εδώ να μη σε βλέπω γιατί με προδόσατε κι εγώ σας υπερασπίστηκα. Είναι κρίμα».
Μάταια ο Χρήστος Βαρουξής προσπαθούσε να αντιδράσει και να αμυνθεί… Δείτε το βίντεο
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.