Κορωνοϊός – Κύπρος: Αρνητικό ρεκόρ με 2 θανάτους και 348 κρούσματα

Κορωνοϊός – Κύπρος: Αρνητικό ρεκόρ με 2 θανάτους και 348 κρούσματα

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, κατέληξαν μία 87χρονη και ένας 87χρονος, με υποκείμενα νοσήματα – Συνολικά, στην Κύπρο έχουν πεθάνει 54 ασθενείς λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού

krousmata1
Δύο ασθενείς κατέληξαν λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού στην Κύπρο, όπου το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 348 νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, κατέληξε μία γυναίκα, ηλικίας 87 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ένας άντρας , ηλικίας 87 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από μεταφορά του από το Κέντρο Αποκατάστασης Εκάλη στην Λεμεσό.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 54, 36 άντρες (67%) και 18 γυναίκες (33%), με μέσο όρο ηλικίας τα 76 έτη.

Επιπλέον, το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκαν σήμερα συνολικά 9.923 τεστ για ανίχνευση της νόσου COVID-19, με 3.525 εργαστηριακές διαγνώσεις να διενεργούνται με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και 6.398 με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 11.523. Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 124 ασθενείς COVID-19


Ειδήσεις σήμερα:

Υπέρ της λειτουργίας των δικαστηρίων ο δικηγορικός σύλλογος - Αιτήματα στον Τσιάρα


Η Ελλάδα ρίχνεται στον «πόλεμο» για να προσελκύσει ψηφιακούς μετανάστες


Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να πει εάν έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ