Κορωνοϊός - Παλαιό Φάληρο: «Κλεφτοπόλεμος» με... Ρέμο και Αστυνομία για το «πάρτι» στα μπαλκόνια

Κορωνοϊός - Παλαιό Φάληρο: «Κλεφτοπόλεμος» με... Ρέμο και Αστυνομία για το «πάρτι» στα μπαλκόνια

Γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, γιατί ενοχλήθηκαν από τη δυνατή μουσική και τη φασαρία στα μπαλκόνια - Ο διοργανωτής-DJ αναγκάστηκε να διακόψει, αλλά επέστρεψε δριμύτερος με... Αντώνη Ρέμο!

party-0
Επεισοδιακά ξεκίνησε το δεύτερο «πάρτι καραντίνας» λόγω κορωνοϊού σε γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν διαφορετική άποψη, επικαλούμενες καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση -αν και η μουσική δεν ήταν τόσο δυνατά, όσο το βράδυ του Σαββάτου, που δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, σε συνδυασμο με το άναμα φωτοβολίδων και τους φακούς, που δημιούργησαν ατμόσφαιρα... ντίσκο.

VID 20200329 WA0012

Ο διοργανωτής του event, που έβγαλε το ηχοσύστημά του στο μπαλκόνι, αποθεώθηκε από την πλειονότητα των γειτόνων του, όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα έβαλε το πρώτο τραγούδι. Ακολούθησαν χειροκροτήματα και ιαχές, ζητώντας του να συνεχίσει κι εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα κάποιοι ενοχλημένοι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε δύο φορές την εμφάνισή του, ζητώντας από τον DJ να χαμηλώσει τη μουσικη ή να σταματήσει να παίζει. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία του, προειδοποιωντας τον ότι, εάν συνεχίσει, θα αναγκαστούν να τον συλλάβουν, παρά το γεγονός ότι βάζει μουσική σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας.

Κλείσιμο
Οι γείτονες από την άλλη, που βρήκαν διέξοδο από την καραντίνα, διασκεδαζοντας με την ψυχή τους στα μπαλκόνια, του ζητούσαν να επιστρέψει και να συνεχίσει το πάρτι! Κι εκείνος το έκανε, με Αντώνη Ρέμο!

VID 20200329 WA0014


received 342109843416498
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης