Στις 11:30 το πρωί, η φρουρά του Επιτηρητικού Φυλακίου 1 στις Καστανιές φυλακίου απέδωσε τιμές προς την ελληνική σημαία με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Την ίδια ώρα ζεύγος μαχητικών F 16 της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε πάνω τις Καστανιές, σκορπώντας ενθουσιασμό στους κατοίκους και στις δυνάμεις στρατού και σωμάτων ασφαλείας που επιτηρούν στην περιοχή.
Στη συνέχεια το ζεύγος κινήθηκε προς Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.
Μετά την έπαρση της ελληνικής σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, το άγημα αποχώρησε συντεταγμένα υπό τους ήχους εμβατηρίου της στρατιωτικής μπάντας.
Οι Καστανιές είναι σημαιοστολισμένες στα εθνικά χρώματα και έξω από κάθε σπίτι κυματίζει η γαλανόλευκη, μαρτυρία του υψηλού εθνικού φρονήματος των κατοίκων παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Τούρκων.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.