Ηράκλειο: Σπείρα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη

Ηράκλειο: Σπείρα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη

Μετά από πολυήμερες παρακολουθήσεις οι αστυνομικοί πέρασαν το Σάββατο χειροπέδες σε δύο Αλβανούς ηλικίας 33 και 38 χρόνων και σε μία 33χρονη Ρουμάνα

peripoliko_syl
Ολόκληρο το πελατολόγιο μιας τριμελούς σπείρας αλλοδαπών που διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης σε όλο το Ηράκλειο είχαν καταγράψει και ταυτοποιήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, πριν οργανώσουν επιχείρηση για τις συλλήψεις των μελών της μαζί με έναν 47χρονο Έλληνα «πελάτη» τους.

Μετά από πολυήμερες παρακολουθήσεις, οι αστυνομικοί πέρασαν το Σάββατο χειροπέδες σε δύο Αλβανούς ηλικίας 33 και 38 χρόνων και σε μία 33χρονη Ρουμάνα, στην κατοχή των οποίων κατέσχεσαν συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 65 γραμμαρίων. Οι δράστες κρατούνται στο πλαίσιο της προανάκρισης και σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για σύσταση συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται και περισσότερα από 50 άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν προμηθευτεί από την σπείρα ποσότητες κοκαΐνης και κατηγορούνται για αγορά ναρκωτικών, όπως και ο 47χρονος που, σύμφωνα με το ekriti.gr, εντοπίστηκε μόλις πήγε να αγοράσει την δόση του από τους δράστες.

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο: Ληστές μπήκαν σε φαρμακείο με χασαπομάχαιρα και άδειασαν την ταμειακή

Δομοκός: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης