Από τους ελάχιστους χώρους όπου διακινούνται χρήματα πλέον, είναι τα φαρμακεία που μάλιστα παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση από πολίτες οι οποίοι προσπαθούν να προμηθευτούν όχι μόνο φάρμακα, αλλά και μάσκες και αντισηπτικά. Σε ένα τέτοιο έστησε καρτέρι ένας τσαντάκιας το πρωί της Κυριακής.
Ο δράστης καραδοκούσε περιμένοντας να εμφανιστεί κάποιο υποψήφιο θύμα στο φαρμακείο στο κέντρο της πόλης των Σερρών και το βρήκε στο πρόσωπο μιας ηλικιωμένης, η οποία πήγε για να αγοράσει φάρμακα. Την πλησίασε αθόρυβα από πίσω και ξαφνικά, άρπαξε την τσάντα της και το έβαλε στα πόδια.
Για κακή του τύχη, όμως, οι περαστικοί που είδαν τι συνέβη άρχισαν να τον καταδιώκουν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν την Αστυνομία! Ο νεαρός Έλληνας εγκλωβίστηκε σε μικρή απόσταση, ακινητοποιήθηκε και η κλεμμένη τσάντα παραδόθηκε στην δικαιούχο. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση ερευνώντας τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.