Κέρκυρα: Ο σκύλος «Στιτς» ανακάλυψε σχεδόν δυο κιλά χασίς

Κέρκυρα: Ο σκύλος «Στιτς» ανακάλυψε σχεδόν δυο κιλά χασίς

Συνελήφθη ένα άτομο 

kerkira
Νέα επιτυχία κατέγραψε ο σκύλος «Στιτς», που οδήγησε στην σύλληψη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού ενός 52χρονου Έλληνα, μόλις αποβιβάστηκε στο νέο λιμένα της Κέρκυρας από το πλοίο της γραμμής. Η μικροποσότητα χασίς που «μύρισε» ο τετράποδος ανιχνευτής, ήταν μόνο η «κορυφή του παγόβουνου».

Πάνω στον συλληφθέντα βρέθηκε μια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων. Όταν, όμως, ο «Στιτς» ερεύνησε το σπίτι του, ανακάλυψε το ένα μετά το άλλο 25 γυάλινα βάζα και ένα χάρτινο κουτί που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 821 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν και ο 52χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ ερευνάται αν έκανε και διακίνηση.

Συλλήψεις και στα Τρίκαλα για ναρκωτικά

Σε τυπικό έλεγχο υποβλήθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις Έλληνες ηλικίας 39, 32 και 37 χρόνων το βράδυ της Πέμπτης στα Τρίκαλα, αλλά αντί για την διασκέδαση σε μπαρ της πόλης που προγραμμάτιζαν, κατέληξαν στα κρατητήρια! Κι αυτό, γιατί πάνω τους κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 44,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης