Κέρκυρα: Από το κελί συντόνιζε τη διακίνηση ηρωίνης και χασίς
Η δράση και ο τρόπος λειτουργίας των μελών της σπείρας «πρόδωσαν» ότι ο αρχηγός δίνει εντολές μέσα από τη φυλακή
Μάνος Τσαγκαράκης
Από την 1η Ιουλίου βρίσκεται κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα ένας 30χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυραςμε 520 γραμμάρια ηρωίνης, 15 γραμμάρια κοκαΐνης και 2.900 ευρώ, αλλά μέσα από το κελί του έδινε οδηγίες σε δυο συνεργούς του για να συνεχίζουν το εμπόριο του θανάτου!
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συγκέντρωσαν στοιχεία που αφορούσαν τη δράση και τον τρόπο λειτουργίας των μελών της σπείρας που εξακολουθούσε να λειτουργεί με εντολές του 30χρονου φυλακισμένου και, μετά από πολύμηνη έρευνα, επιβεβαίωσαν ότι το «πελατολόγιό» του με χρήστες ηρωίνης και κοκαΐνης χρησιμοποιούσαν τέσσερις Έλληνες που ήταν επιφορτισμένοι με την προμήθεια και αποστολή των ναρκωτικών στο νησί.
Δυο από αυτούς ηλικίας 30 και 39 χρόνων αναζητούνται, όπως και άλλοι δύο συνεργοί τους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, στην οποία περιλαμβάνονται πέντε τακτικοί «πελάτες» τους και διαβιβάστηκε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.