Εντοπίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί το απόγευμα της Δευτέρας από την χιονόπτωση στην περιοχής Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει σε ασφαλές σημείο συνοδευόμενος από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.
Σημειώνεται ότι από χθες το απόγευμα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έστησαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 27χρονου, ο οποίος κάλεσε ο ίδιος την Πυροσβεστική και δήλωσε τον εγκλωβισμό του.
Το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και ο δρόμος ήταν κλειστός, ωστόσο κατάφεραν να ανέβουν ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής. Σήμερα στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες, οι οποίες τελικά απέδωσαν καρπούς και ο νεαρός εντοπίστηκε σώος και αβλαβής.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών