Οι οικείοι του ανέφεραν στο ΕΚΑΒ ότι έχει δύσπνοια και πόνο στο στήθος - Διακομίσθηκε στο ΝΙΜΤΣ απ' όπου είχε πάρει εξιτήριο στις 29 Νοεμβρίου - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Στο ΝΙΜΤΣ διακομίσθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι ο Μανώλης Γλέζος. Οι οικείοι του που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος είχε δύσπνοια και πόνο στο στήθος. Σημειώνεται ότι ο εμβληματικός αγωνιστής της Αριστεράς είχε νοσηλευθεί επί πολλές ημέρες τον περασμένο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο, και είχε πάρει εξιτήριο πριν από 25 ημέρες με τη γενική κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται καλή.
Το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρει:
Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο Νοσοκομείο με αδυναμία, καταβολή, σε έδαφος γνωστής καρδιακής νόσου. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους