Πρόστιμα 3.400 ευρώ επιβλήθηκαν ύστερα από ελέγχους για παρεμπόριοστην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκαν σε λαϊκές αγορές στις περιοχές Αχαρνών και Πετραλώνων Αττικής, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τη συμμετοχή ελεγκτών του Συντονιστικού Κέντρου, Αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ και υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων. Διενεργήθηκαν 39 έλεγχοι, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 2.146 τεμάχια ειδών παραεμπορίου και επιβλήθηκαν πρόστιμα για έλλειψη αδείας 400 ευρώ, ενώ εφαρμόστηκε η προβλεπόμενη από το νόμο αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης για εμπορία βιομηχανικών προϊόντων άνευ αδείας.
Επιπρόσθετα, σε οργανωμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τη συμμετοχή ελεγκτών του Συντονιστικού Κέντρου, αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ και υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 245 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας) και επιβλήθηκαν πρόστιμα για έλλειψη παραστατικών διακίνησης και εμπορίας συνολικού ύψους 3.000 ευρώ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»