ΕΡΤ: «Fake news» ότι κόπηκε η νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου

ΕΡΤ: «Fake news» ότι κόπηκε η νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου

Η ΕΡΤ θα αγοράσει κατ' αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της ταινίας στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια

ktirio_ert
Η «είδηση» που δημοσιεύτηκε από σειρά ΜΜΕ ότι δήθεν η νέα διοίκηση της ΕΡΤ έκοψε τη νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου είναι fake news, επισημαίνει με σημερινή του ανακοίνωση ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

«Αν κάποιος εκ των δημοσιογράφων που διαδίδουν fake news ότι τάχα η ΕΡΤ έκοψε τη νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου είχε μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει είτε στην ΕΡΤ είτε στον ίδιο το δημοσιογράφο, θα πληροφορείτο το εξής: ο κ. Αυγερόπουλος συναντήθηκε δύο φορές με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ και συμφώνησαν αντί της εκ των υστέρων συμβολικής χρηματοδότησης της ταινίας του "AGORA 2", η ΕΡΤ να αγοράσει κατ' αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια. Αυτό ακριβώς αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ και μάλιστα ομόφωνα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως προσθέτει η ανακοίνωση «στις ίδιες συναντήσεις μάλιστα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση -η οποία είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνια- με μια νέα σειρά ντοκiμαντέρ του "Εξάντα" και μάλιστα σε σύμπραξη με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ARΤΕ, με το οποίο ήδη συνεργάζεται ο Γιώργος Αυγερόπουλος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης