Κρήτη: Τι λέει η δασκάλα που δέχθηκε επίθεση από νταή πατέρα μαθητή της

Κρήτη: Τι λέει η δασκάλα που δέχθηκε επίθεση από νταή πατέρα μαθητή της

«Η δικαιοσύνη με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία» λέει η δασκάλα – Ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, τους γονείς και τους μαθητές της 

diamartiriadikastiria211
Μήνυμα για την ασφάλεια στη μόρφωση και στην εργασία απευθύνει η Κατερίνα Θεοδούλου, δασκάλα στο 14ο ΔΣ Χανίων Κρήτης, που δέχθηκε επίθεση από πατέρα μαθητή της, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή.

«Η δικαιοσύνη χθες με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία», τόνισε η Κατερίνα Θεοδούλου, σημειώνοντας ότι η ασφάλεια στη μόρφωση και την εργασία αποτελούν δικαίωμα όλων των πολιτών.

Αναλυτικά, η δασκάλα αναφέρει:

«Η δικαιοσύνη χθες με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία. Η ασφάλεια στη μόρφωση και την εργασία, αποτελούν δικαίωμα όλων των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, ηλικίας και φυλετικών διαφορών.

Η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας για τα παραπάνω είναι ο μόνος δρόμος για να βαδίσουμε σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένη.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μου, όλους τους εκπαιδευτικούς της Ελλάδας (και ιδιαίτερα τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων), τους γονείς (Σύλλογο Γονέων 14ου Δ.Σ. Χανίων και την Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων) και τους μαθητές μου.

Κατερίνα Θεοδούλου , δασκάλα στο 14ο Δ.Σ. Χανίων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης