Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στις Οινούσσεςμε μια λέμβο γεμάτη ανθρώπους - πιθανότατα παράνομους μετανάστες - να αναποδογυρίζει.
Ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός κάνει λόγο για δύο νεκρούς και τέσσερις αγνοούμενους.
Τους δύο νεκρούς - για τους οποίους δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι άντρες, γυναίκες ή παιδιά - ανέσυραν τα πληρώματα ενός σκάφους της Frontex και ενός πλωτού του Λιμενικού.
Στην περιοχή βόρεια των Οινουσσών όπου και αναποδογύρισε η λέμβος βρίσκονται ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα σκάφος και ένα αεροσκάφος της Frontex και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ στην περιοχή σπεύδουν άλλο ένα πλωτό του Λιμενικού και ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του ΛΣ καθώς και σκάφη της Frontex.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.