Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονίζει ο μοτοσικλετιστής: Είδα να «βρέχει» άνθρωπο από την αερογέφυρα

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονίζει ο μοτοσικλετιστής: Είδα να «βρέχει» άνθρωπο από την αερογέφυρα

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο μετά την πτώση άνδρα, επάνω του, που αυτοκτόνησε πηδώντας από την αερογέφυρα της Βούλγαρη

boyl-2__1_
Το τραγικό συμβάν αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ψηλά στην ειδησεογραφική ατζέντα προκαλώντας πανελλήνιο σοκ. Ένα 24ωρο μετά την τραγωδία στην άσφαλτο, τα λόγια του 28χρονου μοτοσικλετιστή - πάνω στον οποίο έπεσε ο αυτόχειρας - συγκλονίζουν.

«Ο ουρανός έβρεξε άνθρωπο» δήλωσε ο μοτοσικλετιστής στον Alpha ύστερα από τη δραματική εμπειρία που βίωσε περνώντας κάτω από την αερογέφυρα της Βούλγαρη.

Μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε ότι πριν από ένα μήνα έκοψε ταχύτητα όταν οδηγούσε κάτω από γέφυρα καθώς από το μυαλό του πέρασε η σκέψη ότι κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί.

Περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν, ο νεαρός οδηγός δήλωσε ότι κατάφερε, μετά την πτώση του αυτόχειρα, να μην περάσει σε άλλο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει μαζί με τη μηχανή του σχετικά ομαλά, αποφεύγοντας έτσι να τραυματιστεί σοβαρά ή να προσκρούσει σε άλλα διερχόμενα οχήματα.

«Έβρεξε άνθρωπο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη από ρεύμα της Χαλκιδικής και ουσιαστικά είδα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου, είδα ένα μαύρο πράγμα, από τα ρούχα του, να πέφτει στη μηχανή... Δεν μπορώ να πω με σιγουριά μήπως και με σημάδεψε. Δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι άνδρας που πήδηξε από την αερογέφυρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 28χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και ομεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα σε χέρια και πόδια.



Κλείσιμο
Αυτόχειρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης