Ατύχημα - σοκ στην κολυμπήθρα της Τήνου: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων

Ατύχημα - σοκ στην κολυμπήθρα της Τήνου: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων

Όλα συνέβησαν όταν πήγε να καθίσει στην πολυφωτογραφημένη βελούδινη καρέκλα - Τι καταγγέλλει στο protothema.gr

paralias
28χρονη δασκάλα παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα ενώ καθόταν στην χιλιοφωτογραφημένη βελούδινη πολυθρόνα που βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτίσματος στην παραλία Κολυμπήθρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος πέντε μέτρων.

paralias
Η παραλία Κολυμπήθρα με τις πολυφωτογραφημένες πολυθρόνες και τις ομπρέλες- μανιτάρια

Η νεαρή δασκάλα, πέφτοντας στο έδαφος από τόσο μεγάλο ύψος τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια καθώς οι γιατροί που την εξέτασαν στο Ιατρικό Κέντρο της Τήνου όπου και μεταφέρθη διέγνωσαν πολλαπλά κατάγματα στις φτέρνες της με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η άμεση μεταφορά της σε νοσοκομείο των Αθηνών. Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, όπως καταγγέλλει η ίδια στο protothema.gr, απλά την μετέφερε στο πλοίο της γραμμής, λέγοντας της ότι εκείνη θα έπρεπε να βρει τρόπο για την μεταφορά της από το λιμάνι της Ραφήνας στο Ασκληπιείο Βούλας.

Αλλά ας ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτού του απίστευτης ιστορίας από την αρχή.

Η 28χρονη εκπαιδευτικός, Κωνσταντίνα Καραλη, έφτασε στην Τήνο, Πέμπτη 8 Αυγούστου, μαζί με μια φίλη της για ολιγοήμερες διακοπές. Με το που άφησαν τα πράγματα τους στο δωμάτιο, ξεκίνησαν για την παραλία Κολυμπήθρα με τα μανιτάρια- ομπρέλες και τις χιλιοφωτογραφημένες πολυθρόνες της που παρευλάνουν από τα σόσιαλ μίντια κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Κλείσιμο
«Όταν φτάσαμε εκεί, πήραμε σειρά για να φωτογραφηθούμε» λέει η 28χρονη εκπαιδευτικός για να προσθέσει: «Πήγα πρώτη και επειδή φυσούσε προτίμησα να καθίσω σε μια από τις πολυθρόνες, αντί να σταθώ όρθια. Όταν πήγα να ακουμπήσω την πλάτη μου στη ράχη της πολυθρόνας, τότε ένοιωσα πως αρχίζω να πέφτω. Ξαφνικά η πολυθρόνα, που δεν ήταν σταθεροποιημένη, σε συνδυασμό και με την δύναμη του αέρα αναποδογυρίζει με αποτέλεσμα να πέσω από την ταράτσα».
28χρ
Η άτυχη 28χρονη εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Καραλή

Να σημειωθεί ότι οι πολυθρόνες βρίσκονται πάνω στην ταράτσα ενός κτίσματος χωρίς καμία απολύτως περίφραξη, και επιπλέον δεν είναι σταθεροποιημένες, γεγονός που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών.

Μάλιστα, όπως θα πει η ίδια, ξεκίνησε να πέφτει με το κεφάλι αλλά ενστικτωδώς κατάφερε να γυρίσει το σώμα της μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και να προσγειωθεί στο τσιμέντο προτάσοντας τα πόδια της. Η φίλη της η οποία παρακολουθεί από κοντινή απόσταση, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αδυνατεί να πλησιάσει στην άκρη της ταράτσας, φοβούμενη για το θέαμα που θα αντικρίσει.

Η άτυχη δασκάλα καλεί σε βοήθεια και κάποιοι λουόμενοι, μεταξύ των οποίων και μια αγροτική γιατρός, ακούγοντας τις σπαρακτικές φωνές της σπεύδουν σε βοήθεια. Η 28χρονη διαπιστώνει πως δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της ενώ σφαδάζει από τους πόνους. Οι παρευρισκόμενοι καλούν το ΕΚΑΒ και έπειτα από λίγη ώρα μεταφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο της Τήνου. Εκεί οι γιατροί, εξετάζοντας τα τραύματα της, κρίνουν αναγκαία την μεταφορά της σε νοσοκομείο των Αθηνών. Όμως ο εφιάλτης της δεν είχε τελειώσει.

Όπως λέει στο protothema.gr :

«Στο ιατρικό κέντρο δεν είχαν ούτε εξοπλισμό, ούτε προσωπικό. Το μόνο που μου έκαναν ήταν να βγάλουν μια ακτινογραφία και να με στείλουν στο λιμάνι για να πάρω το πλοίο για την Ραφήνα. Ούτε καν μεσολάβησαν για να με παραλάβει το ΕΚΑΒ από το λιμάνι. Ο αδερφός μου το ειδοποίησε και έτσι μεταφέρθηκα στο Ασκληπιείο Βούλας στις 10 το βράδυ, έπειτα από απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από την θέση μου για να πάω στην τουαλέτα».
nosk
Στο Ασκληπιείο Βούλας με σοβαρά κατάγματα στις φτέρνες μεταφέρθηκε η νεαρή δασκάλα

Στο Ασκληπείο Βούλας οι γιατροί που την ανέλαβαν την υπέβαλαν σε χειρουργικό έλεγχο, φοβούμενοι πιθανή εσωτερική αιμορραγία. Η συνήγορος της δασκάλας, η κα Τριανταφυλλιά Τσιουλπά, μιλώντας στο protothema.gr, έκανε λόγο για εγκληματική αμέλεια εκ μέρους των ιδιοκτητών της επιχείρησης μπιτς μπαρ που εκμεταλλεύεται την παραλία και το συγκεκριμένο κτίσμα με τις πολυθρόνες, που θα μπορούσε να είχε κοστίσει ακόμη και την ζωή της 28χρονης. «Όφειλαν να είχαν περιφράξει το χώρο και να υπήρχε προειδοποιητική ταμπέλα» συμπλήρωσε.

Δείτε βίντεο: Ατύχημα - σοκ στην κολυμπήθρα της Τήνου: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων
veloudini Ατύχημα - σοκ στην κολυμπήθρα της Τήνου: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης