«Αλαλούμ» με το αναβατόριο στην Ακρόπολη: Τελικά... λειτουργεί
Η αναζήτηση του εξαρτήματος για την επιδιόρθωση της βλάβης στην εγχώρια αγορά συνεχίστηκε και τελικά απέδωσε καρπούς, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού
Λειτουργεί ξανά το αναβατόριο στην Ακρόπολη, που την Τρίτη είχε υποστεί βλάβη για μία ακόμη φορά.
Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το απαιτούμενο εξάρτημα για την επισκευή του αναμένεται να «φτάσει» εντός 4 ημερών από τη Γερμανία, τελικά η αναζήτηση στην εγχώρια αγορά απέδωσε καρπούς, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το υπουργείο Πολιτισμού.
«Η έρευνα στην εγχώρια αγορά συνεχιζόταν και απέδωσε το κατάλληλο ανταλλακτικό. Το αναβατόριο ετέθη σε λειτουργία, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες δοκιμές. Εν τω μεταξύ, προχωράει η παραγγελία στη Γερμανία, προκειμένου να υπάρχει δεύτερο ανάλογο εξάρτημα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Διαβάστε παρακάτω τι ανέφερε η προηγούμενη ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, που εκδόθηκε σήμερα το πρωί: «Δεδομένου ότι η κατεστραμμένη πλακέτα δεν βρέθηκε στην εγχώρια αγορά, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη στην πλατφόρμα μεταφοράς των αναπηρικών αμαξιδίων, παραγγέλθηκε στη Γερμανία. Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής του εξαρτήματος τέσσερις εργάσιμες μέρες.
Σημειώνεται ότι το αναβατόριο που εγκαταστάθηκε τον Ιούλιο 2004 ήταν ήδη μεταχειρισμένο. Κατά την τελευταία τετραετία το αναβατόριο δεν έτυχε της αναγκαίας συντήρησης».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.