Υπόθεση fake βιασμού στην Κύπρο: Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία, λέει τώρα η Βρετανίδα

Υπόθεση fake βιασμού στην Κύπρο: Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία, λέει τώρα η Βρετανίδα

Καταγγέλλει την κυπριακή αστυνομία ότι παραβίασε τα δικαιώματά της και ότι απείλησε να συλλάβει όλους τους φίλους της

israilinoi-kypros-vretanida
Νέα συνέχεια στην υπόθεση της Βρετανίδας που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς στην Κύπρο και κατόπιν απέσυρε τις καταγγελίες, δίνουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ταμπλόιντ «The Sun» μίλησε ένας μπάρμαν, φίλος της κοπέλας, και ισχυρίζεται πως οι Κύπριοι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της, στερώντας της το δικαίωμα δικηγόρου και απειλώντας την πως, αν δεν το κάνει, θα συλλάβουν όλους τους φίλους της!

Μάλιστα ο ίδιος δημοσιοποίησε sms που έστελνε η Βρετανίδα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο αστυνομικό τμήμα και πριν συλληφθεί: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν», «Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέματα», «Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους»!

Η 19χρονη Βρετανίδα βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς παραπέμφθηκε σε δίκη η έναρξη της οποίας ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, με την υπεράσπιση να μην φέρει ένσταση για την κράτησή της μέχρι τότε.

Εκ μέρους του δικαστηρίου αναφέρθηκε ότι η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της δημόσιας βλάβης, με την προβλεπόμενη ποινή να αφορά σε φυλάκιση ενός έτους ή σε χρηματικό πρόστιμο.

Η 19χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό, αφού υπήρχαν βίντεο που έδειχαν ότι δεν υπήρξε βιασμός ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία, για να εισπράξει ασφάλεια.

Κλείσιμο
Η 19χρονη παραδέχθηκε τελικά ότι η σεξουαλική συνεύρεση με τους Ισραηλινούς τουρίστες έγινε με τη θέλησή της. Εξήγησε, όμως, ότι όταν αντιλήφθηκε πως κάποιοι από τους Ισραηλινούς βιντεογραφούσαν την ώρα της σεξουαλικής πράξης, η ίδια ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη, γι’ αυτό και αποφάσισε να τους καταγγείλει στην Αστυνομία για να πάρει εκδίκηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης