Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ασή Γωνιά στα Χανιά.
Δύο αδέρφια, φέρονται να λογομάχησαν έντονα και ο ένας εξ αυτών να τράβηξε όπλο και να πυροβόλησε εναντίον του άλλου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα ήταν 75 χρονών, ενώ ο δράστης φέρεται να είναι ηλικίας 50 ετών και να αναζητείται.
Πηγές που επικαλείτα το ekriti.gr δεν αποκλείουν ο καυγάς ανάμεσα στα αδέλφια να ξεκίνησε για κτηματικές διαφορές.
Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ιατροδικαστής.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.