Αλωνίζουν τα τουρκικά κατασκοπευτικά - 84 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου!
Τέσσερα κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN 235 και ένας σχηματισμός από δύο τουρκικά F- 16 έκαναν σουρωτήρι τον ελληνικό εναέριο χώρο - Δύο εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά
Σε 84 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα Δευτέρα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Η πλειοψηφία των παραβιάσεων έγιναν από τα τέσσερα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη που πέταξαν μεμονωμένα πάνω από το Αιγαίο.
Τα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 82 από τις 84 παραβιάσεις και σε πέντε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Aθηνών.
Εκτός από τα τουρκικά κατασκοπευτικά πάνω από το Αιγαίο πέταξε σήμερα και ένας σχηματισμός από δύο οπλισμένα F-16 που προέβησαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Παράλληλα σημειώθηκαν και δύο εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.
Τα τουρκικά αεροσκάφη σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.