Πτώση μεγάλου δέντρου προκάλεσε το μεσημέρι αναστάτωση στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και διαθέτει πολυσύχναστα μαγαζιά.
Το ογκώδες δέντρο, εκτιμώμενου ύψους 20 μέτρων και βάρους δύο τόνων, "προσγειώθηκε" στον υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικούς ενδιαφέροντος, ακριβώς μπροστά από παρακείμενα τραπεζοκαθίσματα.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνση του δέντρου, ενώ κλήθηκαν και δημοτικοί υπάλληλοι.
Την ώρα της πτώσης οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και δεν έπνεαν άνεμοι που να δικαιολογούν αυτό το αποτέλεσμα. Πιθανολογείται δε ότι η πτώση οφείλεται στη γήρανση του δέντρου.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!