Πτώμα στα κατεχόμενα: Είναι αυτό το 8ο θύμα του serial killer της Κύπρου;

Πτώμα στα κατεχόμενα: Είναι αυτό το 8ο θύμα του serial killer της Κύπρου;

Ο ίδιος δήλωσε στους ανακριτές ότι τα θύματά του είναι τα επτά που έχει ομολογήσει, αλλά οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά - Πτώμα γυναίκας από το Βιετνάμ που βρέθηκε στα Κατεχόμενα ίσως είναι το όγδοο θύμα του

katexomena-photo-ena
Το πτώμα μιας γυναίκας που ανακαλύφθηκε πεταμένο στην άκρη του δρόμου κοντά στο στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, στα κατεχόμενα, ερευνάται εάν είναι το όγδοο θύμα του serial killer της Κύπρου Νίκου Μεταξά.

Ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε μέχρι στιγμής τους φόνους επτά ανθρώπων, πέντε γυναικών και δύο μικρών κοριτσιών και στην συνέχεια δήλωσε στις αρχές πως δεν έχει σκοτώσει καμία άλλη.

Ωστόσο οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και το γεγονός να είχε επεκτείνει την δράση του και στα κατεχόμενα.

Τον περασμένο Ιανουάριο μάλιστα είχε ανακαλυφθεί το πτώμα μιας 40χρονης γυναίκας από το Βιετνάμ.

Μάλιστα οι "αρχές" του ψευδοκράτους φαίνεται πως έχουν στην διάθεσή τους στοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό με την γυναίκα αυτή, που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη τον Οκτώβριο του 2017.

Ο 35χρονος λοχαγός φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018.

Κλείσιμο
Οι κατοχικές “αρχές” μετέφεραν τις πληροφορίες στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα και όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης