Λουτράκι: Κατασκεύαζε επικίνδυνες κροτίδες μαζί με τον ανήλικο γιο του

Λουτράκι: Κατασκεύαζε επικίνδυνες κροτίδες μαζί με τον ανήλικο γιο του

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν με συνολικά 200 κροτίδες, 510 γραμμάρια πυρίτιδας, 12 άδεια βεγγαλικά και διάφορα αντικείμενα για την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων και καπνογόνων

Loutraki-ekriktika
Ακόμη και τη ζωή του ανήλικου γιου του έθετε σε κίνδυνο ένας 68χρονος, ο οποίος είχε μετατρέψει σε... εργοτάξιο κατασκευής κροτίδων το σπίτι τους σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, όπου βρέθηκαν ποσότητες επικίνδυνων εύφλεκτων και εκρηκτικών υλικών!

Οι αστυνομικοί τμήματος Λουτρακίου ενημερώθηκαν για τις παράνομες δραστηριότητες του ηλικιωμένου οικογενειάρχη και οργάνωσαν επιχείρηση για έρευνα στην κατοικία του. Εκεί τον συνέλαβαν μαζί με τον ανήλικο, όταν βρήκαν συνολικά 200 κροτίδες, 510 γραμμάρια πυρίτιδας, 12 άδεια βεγγαλικά, τέσσερα φυτίλια μήκους δέκα εκατοστών το καθένα, διάφορα αντικείμενα για την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων και καπνογόνων, αλλά και νιτρικό κάλιο, θείο και ποτάσιο συνολικού βάρους δυο κιλών και 948 γραμμαρίων!

Στο σπίτι, κατασχέθηκαν ακόμη 38 φυσίγγια, 214 κάλυκες και μια διόπτρα πυροβόλου όπλου, καθώς και δυο ζυγαριές, ενώ συνελήφθη και ο μεγαλύτερος γιος του 68χρονου ηλικίας 25 χρόνων, που είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα ναρκωτικό χάπι. Επιπλέον, συνελήφθη και η 55χρονη σύζυγος του δράστη, καθώς και οι δυο κατηγορούνται και για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου γιου τους. Η οικογένεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης