Τέσσερις συλλήψεις για «μπαρμπούτι» σε καφενείο στο Ηράκλειο
Έπαιζαν «μπαρμπούτι» σε καφενείο - Χειροπέδες σε τρεις πελάτες ηλικίας 26 ως 59 χρόνων και τον 59χρονο υπεύθυνο του καταστήματος
Μάνος Τσαγκαράκης
Δεν ήταν τυχερή η βραδιά για τους τέσσερις Έλληνες που το είχαν στρώσει στο «μπαρμπούτι» μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο καφενείο ιδιοκτησίας ενός 28χρονου ο οποίος απουσίαζε στο Ηράκλειο, καθώς για όλους ήρθαν… «ντόρτια»!
Κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού, έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι άνδρες της Ασφαλείας και έπιασαν στα πράσα με τα ζάρια στα χέρια τους τρεις πελάτες ηλικίας 26 ως 59 χρόνων και τον 59χρονο υπεύθυνο του καταστήματος που συμμετείχε σε αυτό.
Όλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 150 ευρώ τα οποία είχαν ποντάρει και τα ζάρια με τα οποία έπαιζαν.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.