Κινηματογραφικό πλατό θυμίζει αυτήν την ώρα η πλατεία Συντάγματοςκαι οι γύρω δρόμοι, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered» που βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί.
Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων έχει διακοπεί μπροστά από τη βουλή και τους γύρω δρόμους, απαγόρευση που θα κρατήσει συνολικά 12 ώρες.
Σύμφωνα με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο εκατοντάδες κομπάρσοι, το τεχνικό επιτελείο και οι ηθοποιοί της ταινίας.
Όπως όλα δείχνουν, αυτήν την ώρα γυρίζονται σκηνές που απεικονίζουν επεισόδια και συγκρούσεις διαδηλωτών με ΜΑΤ.
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄ - 18.00΄, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:
· Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.