Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στην Κηφισίας - Δείτε το βίντεο

rouvikonas01

Τι έγραψε ο Ρουβίκωνας στο Facebook για την επίθεση

Επίθεση με βαριοπούλες πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής στο πολυκατάστημα Leroy Merlin στην Κηφισίας ο Ρουβίκωνας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πέντε με έξι άτομα έσπασαν τη τζαμαρία και προκάλεσαν φθορές και στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε στη συνέχεια το βίντεο από την επίθεση στο Διαδίκτυο μαζί με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρουν: «Μόλις 7 μήνες μετά από την αβάσιμη και παράνομη απόλυση εργαζόμενης με σοβαρά προβλήματα υγείας η Leroy Merlin μας υπενθυμίζει τον “ανθρωποκεντρικό” χαρακτήρα της προτείνοντας στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00. Αυτές οι συμβάσεις όμως δεν πιστοποιούν μόνο την αύξηση του ωραρίου, αλλά πιστοποιούν και το τρίπτυχο με το οποίο η εταιρεία αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους της: ευελιξία ωραρίου, εντατικοποίηση εργασίας και ανακύκλωση τους».
Λίγο μετά την επίθεση, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Leroy Merlin 9 θα είναι οι ώρες σας».
Το συγκεκριμένο πολυκατάστημα είχε γίνει στόχος και στο παρελθόν από άτομα που διαμαρτύρονταν για την απόλυση εργαζομένου.

Leroy Merlin: Όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν με το 8ωρο

Η εταιρεία Leroy Merlin με ανακοίνωσή της διέψευσε ότι έχει ζητήσει από τους εργαζόμενους εργασίας 9 ωρών και διαβεβαιώνει ότι όλοι έχουν συμβάσεις 8ωρου.
Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:
«Όλοι οι εργαζόμενοι στην Leroy Merlin έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία. Ουδέποτε η εταιρεία ζήτησε υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών». Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Leroy Merlin, το κατάστημα της οποίας στην
Σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, η LEROY MERLIN έγινε για 2η φορά στόχος επίθεσης από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», αυτή τη φορά στο κατάστημα Αμαρουσίου.

Δηλώνουμε την ανακούφισή μας που η βίαιη αυτή επίθεση δεν άφησε θύματα, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημίες.
Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών.
Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. - 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου.
Σχετικά με τη δικαιολογία για την 1η επίθεση (Ιούλιος 2018), η εταιρεία απάντησε τότε στους ανακριβείς ισχυρισμούς μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της.
Η LEROY MERLIN λειτουργεί πάντα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της χώρας και τις αρχές που διέπουν τη σχέση της με τους πάνω από 1.100 εργαζόμενούς της.
Απευθυνόμαστε στις Αρχές και ζητούμε την προστασία των εταιρειών που επενδύουν στη χώρα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.  
Η LEROY MERLIN λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2005. Εγκαινίασε το 6ο κατάστημά της το 2018 και πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος το 2019,
δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική και την εθνική οικονομία. »

ΣΧΟΛΙΑ (129)

george

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» 19/02/2019 Αυγατίζει τελευταία τις «παρεμβάσεις» της η παρακρατική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Ρουβίκωνας». Χθες, για παράδειγμα, συμμορίτες της μπήκαν στην ελβετική πρεσβεία και πέταξαν τρικάκια για κάποιον Ελβετό αναρχικό. Προχθές, είχαν κάνει μια ακόμα «παρέμβαση», με βαριοπούλες στο κατάστημα της Leroy Merlin στην Κηφισίας, σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας φθορές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο εσωτερικό του καταστήματος. Σύμφωνα με το «αιτιολογικό» της «παρέμβασης», η εταιρεία είχε απολύσει πριν από… εφτά (7) μήνες μια εργαζόμενη με προβλήματα υγείας και προ ημερών «πρότεινε στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00». Ωστόσο, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διέψευσε τα 9ωρα: «Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών.Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. – 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου…».Ποια είναι η αλήθεια; «Εκπρόσωποι» των παρακρατικών έχουν «επισκεφθεί» όλες τις μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, και τους έχουνε κόψει μηνιαία «ταρίφα» για το «επαναστατικό ταμείο», υπό την απειλή ότι θα κάνουν «παρεμβάσεις», με αφορμή υπαρκτές ή ανύπαρκτες καταπατήσεις δικαιωμάτων των εργαζομένων τους, προκαλώντας έτσι την δυσφήμισή τους. Οι περισσότερες εταιρείες συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των μαφιοζοκομμουνιστών και όποιες δεν συμμορφώνονται, υφίστανται τις συνέπειες, όπως προφανώς συνέβη με την Leroy Merlin! Επειδή όμως η συγκεκριμένη εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης των ισχυρισμών των μαφιοζοκομμουνιστών και ο κόσμος μπορεί ν’ αρχίσει να ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις «παρεμβάσεις», οι μαφιοζοκομμουνιστές έκαναν «στο καπάκι» την νέα «παρέμβαση» στην ελβετική πρεσβεία, «ήπια» αυτή τη φορά, για να καλυφθεί επικοινωνιακά και να ξεχαστεί η προχθεσινή μαφιόζικη «παρέμβασή» τους!

Punisher

Αν οι Αθηναίοι δεν ψηφίσουν τον κύριο Ηλία Κασιδιάρη για δήμαρχο τότε ο σωσον εαυτόν σωθείτο από επελάσεις και δολιοφθορες!φεύγει καράβι από Κω αύριο με 320 λαθραιους πάλι το νου σας

ΕΤΣΙ.....ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Θα ψηφίσουμε τους κάφρους για να μας προστατεύσουν από τους ηλίθιους.......

Άννα

Υπάρχει μια γραμμή που συνδέει όλη αυτήν την παρέα: Κουφοντίνας - Ρουβικωνας - ΣΥΡΙΖΑ (ο υιός Βούτση, η Συνιστώσα ΡΟΖΑ, ο Μανιος και οι υπόλοιποι που πήγαιναν ως μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη της 17Ν). Επομένως ουδέποτε θα συλληφθεί κάποιος και θα κλιμακώνουν τις ενέργειες τους με όποιον τροπο θέλουν. Και οποιος τολμάει να τα πει αυτά ειναι ακτοδεξιος, χουντικος, κλπ κλπ. Ζήτω η δημοκρατία

Ιάσων

Δεν πλήρωσε τον Φεβρουάριο η Λερόι μεροκαματάκι στους τραμπούκους του ΣΥΡ... εεε του Ρουβίκωνα και πήγαν να τους σπάσουν το μαγαζί. Και ο αρχιμπράβος τους απειλεί δημόσια. Η Αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα.

Το επιχειρησιακό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ!!

Αυτό που με εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά ήταν η έγκαιρη και λίαν αποτελεσματική επέμβαση της αστυνομίας!!! Πόσες συλλήψεις είπαμε ότι γίνανε??

Ντιντόνγκ

Στοίχημα, οι βαριοπούλες ήταν από το ίδιο μαγαζί... πληρωμένες ή δώρο, δεν ξέρω.

George

Θα έχω υπόψιν μου τη βαριοπούλα στο μέλλον για κάθε νόμιμη χρήση.

aas

τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ ???????????????????????????????????

Ματ

Εγκληματική οργάνωση ο Ρουβικωνας,. Από τα τρικακια στις βαριοπουλες άρα ανεβαίνει κατηγορία. Έχουν πετάξει τρικακια και σε εισόδους πολυκατοικιών στο κέντρο άρα να περιμένουμε την επόμενη φορά ότι θα έρθουν με βαριοπουλες.

1!!!!

ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

an0

Η ιστορία του μικρού Ανδρέα που έφυγε στα 10 του χρόνια αφήνοντας παρακαταθήκη, σε μια σελίδα του ημερολογίου του, την επιθυμία του για προστασία των παιδιών που έχουν ανάγκη και η μεγαλοσύνη του πατέρα που άφησε τα πάντα πίσω για να δημιουργήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»